Henrik Dalsgaard

Professionell fotbollsspelare, Brentford FC och det danska landslaget

"Jag använder EatSmart365 dagligen. Mitt schema är späckat. Det är ett bra och enkelt sätt att få mycket fibrer, mineraler och kolhydrater efter en match. Med två matcher per vecka är återhämtning ett mycket viktigt inslag för ett proffs. Av den anledningen använder jag EatSmart365 för att få den perfekta, växtbaserade måltiden för snabb återhämtning! "

Marcus Ingvartsen Union Berlin

Marcus Ingvartsen

Professionell fotbollsspelare, Union Berlin, 1. Bundesliga  

" Jag använder EatSmart365 dagligen. Det ger mig allt jag behöver för en hälsosam lätt måltid. På morgonen skakar jag en till frukost och ibland använder jag den i en smoothie. Jag tränar varje dag och vet hur viktig god kost är för min kropp. EatSmart365 ger mig den perfekta näringen efter träningen för att återhämta mig så snabbt som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera att äta EatSmart365 dagligen och jag vet att det kommer att göra skillnad . " 

 

Rikkemaija

Personlig tränare / kandidatexamen i global näring och hälsa

" EatSmart365 är en riktigt bra måltid och kan också användas som ett alternativ till proteinshake. Jag har ett hektiskt arbetsliv med kunder hela tiden. EatSmart365 är en lätt måltid som jag kan dricka med rent samvete och njuta av alla näringsämnen jag ger min kropp.

EatSmart365-shakes ger mycket veganskt protein, vilket hjälper dig att bygga muskler. Den stora mängden fibrer från havregryn stabiliserar ditt blodsocker och förbättrar matsmältningen. EatSmart365-produkter innehåller också massor av livsviktiga fettsyror från linfrön och andra ingredienser.

Smaken av EatSmart365 är helt naturlig och utan raffinerat socker. Det finns ”små bitar” i produkterna, vilket gör att det blir lite lätt tuggigt medan du dricker Shaken. Detta bidrar till att du känner dig mätt under en längre tid.

Jag rekommenderar starkt EatSmart365   "