ÄKTA MAT FÖR RIKTIGA MÄNNISKOR

Vi har alla gjort oss förtjänta av äkta mat. Ändå fortsätter livsmedelsindustrin att tillsätta konstgjorda ingredienser i många av sina färdigrätter. Produkterna innehåller sötningsmedel, konserveringsmedel, bearbetade ingredienser och t o m GMO. Detta trots att vår kropp och själ behöver naturliga ingredienser och hälsosamma livsmedel.

Människor behöver äkta mat från hälsosamma ingredienser, så dumpa skräpet och bli en SMART EATER. Det är ett gott, bekvämt och prisvärt sätt att leva ett sundare och hälsosammare liv.

1. ÄKTA MAT - VAD ÄR DET?

Vi anser att äkta mat betyder hälsosamma livsmedel och naturliga ingredienser. Vi använder aldrig konstgjorda ingredienser, konserveringsmedel eller GMO, eftersom det inte är äkta mat. Vi använder oss av ett absolut minimum av bearbetade ingredienser för att ge dig den bästa tänkbara mat som möjligt.

2. VARFÖR ENDAST VÄXTBASERADE LIVSMEDEL?

Växtbaserade livsmedel är ’supermat’, fyllda med vitaminer, mineraler och andra välgörande näringsämnen. Förutom att vara bra för dig, är växtbaserade livsmedel också bra för planeten. Forskning har visat att om du minskar kött i din kost är det bra för din hälsa, det sparar vatten och koldioxidhalten minskar. 

3. VARFÖR INGA TILLSKOTT?

Vi är inte på något sätt emot att komplettera, men vi tror att vitaminer och mineraler bör komma från naturliga livsmedel. Andra måltidsersättningar innehåller syntetiskt producerade vitaminer och mineraler som tas upp annorlunda av kroppen och saknar andra mindre viktiga men välgörande näringsämnen, t ex karotenoider, flavonoider, mineraler och antioxidanter. För äkta mat finns det inga genvägar i kvalitet, smak eller pris.

4. HUR KOMMER DET SIG ATT DEt SMAKAR SÅ BRA?

Vår näringsfilosofi är att äkta livsmedelsprodukter också behöver smaka bra. Därför har vår kock lagt samma vikt vid smaken som vid det hälsosamma innehållet. Våra produkter smakar så bra att du helt enkelt inte vill gå tillbaka till gamla och dåliga vanor.

VÅR MISSION

EatSmart365 gör hälsosam och smakrik äkta mat. Prisvärd, bekväm och lätt att förbereda. Njut!