Jan 43 år, Ålborg (DK) 

"Jag bestämmde mig för att prova EatSmart365, för att förbättra mina kostvanor. En kompis berättade om produkten och jag tyckte det lät intressant. Vanligtviss brukar jag välja den lätta lösningen, t.ex bröd med smör og ost. Ut över det har jag en tendens att äta lite för mycket. Jag har också en gottegris speciellt på kvällarna framför TV:en behöver jag nått sött. Dom sista par åren har där kommit några extra kilo för mycket på sidbenen.

 Jag köpte en Sweet Raspberry, en Smooth Chocolate och en Sunny Banana. Min tanke var att det var skönt med lite omväxling.

Då jag provade första dagen, skulle jag vänja mig vid att dricka min mat. Det var verkligen lätt att blanda den. 4 dl vatten og 4 skedar med pulver, skaka, så är den färdig. Verkligen jätte lätt till frukost. Jag började med Hallon den smakade ok bra. Inte lika bra som biff med bearnaise, men ganska gott. Dagen efter försökte jeg Sunny Banana med havremjölk. Den smakar verkligen bra, men också lite högre på Kcal.

 Efter några dagar med EatSmart365 till frukost så beslutade jag mig för att äta den till Lunch. Det har jag forsat med i 2 veckor nu. Resultatet. Jag har aldrig haft det bättre. Jag har mer energi än jag haft i flera år. Jag bliver mindre trött om eftermiddagen. Min lust til usunda snax är borta. Desutom har jag gått ner 3kg i vikt utan att vara hungrig. Jag har en behaglig mätthetskänsla hela tiden . EatSmart365 får 5 sunda stjärnor av mig. ”

 
Marco 34 år, Herning (DK)

Jag njuter av en shake varje morgon. Jag dricker den i bilen på väg till jobbet. Jag gillar att det finns lite att tugga på också. En shake håller mig mätt i 5 timmar och ger mig mycket energi. Jag är ett fan!

 
Lene 65 år, Kalundborg (DK)

”Första gången jag hörde om EatSmart365 var via en god vän. Jag tänkte, ja, ja- ännu ett erbjudnade om snabbmat til dom stressade och sportstränade människor som sällan har tid till att sitta ner och äta sin mat.

 EatSmart lovade – sundt och bra för kroppen – färdigt på 2min. Det lät som ett super erbjudande till dom som hela tiden var på är på farten.

 Som pensionär tilhörde jag visst inte den målgruppen längre. – Jag glömde allt om EatSmart, två månader senare fick jag konstraterat cancer och kom i kemobehandling. Efter få behanlingar fikc jag en hel del bivärkningar, -illamående, trötthet och tappad apptit. Min kropp kämpade verkligen och behövde superfood. Mat som var packat med vitaminer, mineraler och annat nyttigt. Jag kom i tankar om EatSmart365 och tänkte det var värt ett försök. Denna pulvermat som innehåller massor av olika vitaminer og mineraler måste vara det som jag behövde. EatSmart365 har inte ersatt all mina vanliga måltider, men har blivit ett viktigt kosttillskott.   Min dag börjar oftast med ett halvt pulvermåltid och igen ett halvt pulvermåltid om eftermiddagen. Jag blandar oftast dom olika smakerna med havre- mandel og chokoladmjölk. Dessa två halva måltider ger en ro i magen och en fin mätthetskänsla . Jag kan på det allra varmaste rekommendera EatSmrt365 till andra, som är i samma sitution som mig.”

 
Jesper 47 år, Frederiksberg (DK) 

"Jag har länge letat efter ett växtbaserat alternativ till min vanliga lunch och efter att ha provat måltiderna från EatSmart365 är jag såld. Min favorit är choklad blandad med havremjölk som smakar riktigt bra. Den tar mindre än två minuter att göra och jag kan ta med den till dagens nästa möte."

 

Lasse 31 år, Solrød (DK) 

"WOW. Era shakermåltider är fantastiska. Jag kan verkligen känna på smaken att de är tillverkade uteslutande av naturliga ingredienser."