VÅRA PRODUKTER

Hur många produkter tillverkar EatSmart365?

EatSmart365 erbjuder 5 otroligt välsmakande produkter. Cool Coconut, Sweet Raspberry, Fresch Coffee, Sunny Banana och Smooth Chocolate. Njut av dessa var och en för sig eller använd i kombination för att skapa och upptäcka dina egna personliga variationer och favoriter. Blanda till exempel Cool Coconut & Smooth Chocolate. Det är mumsigt. 

Frukost, lunch eller kvällsmat? När ska jag äta EatSmart365?

EatSmart365 är bra när som helst och var som helst. Många av våra kunder använder våra produkter till frukost, en snabb lunch, som mellanmål eller efter träning. De flesta bestämmer sig för att njuta av en shake per dag för att tillgodogöra sig fördelarna med vitaminer, mineraler och fibrer.     

 Kommer EatSmart365 att hjälpa mig att gå ner i vikt?

EatSmart365s produkter är riktig mat som också kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Eatsmart365 gör det superlätt att räkna kalorier och att äta hälsosamt. Våra produkter kan också hjälpa dig att behålla din idealvikt eller till och med gå upp i vikt om det är det du vill. Justera bara kvantiteten och njut.

Blir jag mätt av EatSmart365?

Ja definitivt! EatSmart365 har utvecklats för att ge dig en härlig mättnadskänsla som varar upp till flera timmar, beroende på aktivitetsnivå och matvanor. Dessutom ger våra produkter konstant energi och motverkar energikrasch.  

Innehåller EatSmart365 syntetiska vitaminer eller mineraler?

Nej! Vi är fast övertygade om att vitaminer och mineraler från äkta livsmedel är bäst.  

Hur många kalorier är det i en EatSmart365-måltid?

Det finns 400 kalorier i en måltid baserat på vårt rekommenderade blandningsförhållande. Vi rekommenderar 4 skopor pulver blandat med 4 dl vatten. Att använda växtbaserad eller vanlig mjölk ökar kalorierna.

Om du vill ha ett mellanmål eller en lätt måltid, justera helt enkelt mängden pulver och vatten. 1 skopa kräver 1 dl vatten. En skopa pulver innehåller 100 kalorier.